juni 18, 2024

No more lies

No-more-lies.be

Ontruiming door het hele land

Woning-Ontruimingservice is een bedrijf die altijd klaarstaat voor welke klus dan ook. Wij zijn een erkend bedrijf, die gespecialiseerd is in bedrijfs- en woningontruiming en daarmee ook elke onmogelijk zaak die hiermee gepaard gaat. Wij doen dit al jarenlang en hebben daarmee al enige ervaringen opgedaan in het vakgebied. Bij elke klus zorgen we ervoor dat er een discreet team te werk gaat, die werkelijk elke situatie al bij de hand heeft gehad. Dit doen wij door heel Nederland, zo doen wij woningontruiming in Den Haag en ook andere grote steden.

Werkwijze

Wij zijn voorstanden van een persoonlijke aanpak, waarbij er heel direct 1 op 1 wordt gecommuniceerd om onduidelijkheden te voorkomen. De omstandigheden rondom het woningontruiming zijn vaak al erg lastig en daarom is duidelijke en persoonlijke communicatie van groot belang. Elke opdracht wordt duidelijk in kaart gebracht, waarbij er ook vrijblijvend een offerte gemaakt kan worden. Nadat we gezamenlijk tot een akkoord zijn gekomen, leggen we dit contractueel vast. Uiteindelijk wordt er pas betaald, nadat de klus volledig is afgerond en iedereen tevreden is over de uitgevoerde werkzaamheden.

Partners

Woning ontruimingservice heeft door de jaren heen een schitterend netwerk opgebouwd, zowel particulier als zakelijk. Wij zijn hier trots op en worden regelmatig ingeschakeld voor bedrijven, particulieren, verenigingen en noem maar op. Daarnaast werken we ook samen met veilinghuizen, goede doelen, afvalverwerkingsbedrijven zodat wij met een gerust hart kunnen mededelen dat de spullen altijd goed terechtkomen.

Specialiteiten

Woning ontruimingservice is gespecialiseerd in een aantal onderdelen, deze onderdelen vertakken zich weer in verdere specialiteiten. Zo zijn wij gespecialiseerd in woningontruiming, speciale woningontruiming en bijzondere schoonmaak. Hoe vertakt bijvoorbeeld woningontruiming zich? Die verdeelt zich verder in woningontruiming na overlijden, werkgebieden, boedelontruiming, vloer verwijderen, tapijt verwijderen en bedrijfsontruiming.

Kortom, Woning-ontruimingservice beschikt over een jarenlang ervaren team die iedereen kan helpen met wat voor situatie dan ook. Twijfel niet om contact op te nemen.