juni 18, 2024

No more lies

No-more-lies.be

Gras het hele jaar door groen

kunstgras

De zomers in Nederland worden ook ieder jaar warmer en droger, dit betekent dat je ook steeds meer en intensiever onderhoud moet plegen aan je gazon om deze mooi groen te houden. Door het gebruik van kunstgras ben je in een keer van deze jaarlijkse problemen af, je hoeft niet meer te sproeien en te maaien en hebt het hele jaar door een prachtig groen gazon in je tuin. Kies een mooi grassoort binnen het grote assortiment van topkunstgras.be. 

kunstgras

Soorten gras

De tijd dat kunstgras eruit zag als plastic is allang niet meer aan de orde, vandaag de dag kun je het gras niet meer onderscheiden van echt gras. De lengte van de spriet kun je ook zelf uitkiezen, ga voor mooi kort gemaaid gras of vind je een langere spriet mooier in je tuin? Het gras wordt naast de tuin bij een woning, ook gebruikt voor sportvelden, speelplaatsen en voor balkons wordt het zelfs gebruikt. Allemaal voor een doel, een mooi en onderhoudsvrij grasveld.

Problemen met leggen?

Ben je niet ervaren met het leggen van kunstgras, of heb je er gewoonweg geen tijd voor? Geen probleem, topkunstgras.be kan dit voor je oplossen. In de meeste gevallen geniet je binnen een dag al van een prachtig groen gazon in je tuin, voor zowel bedrijven als particulieren kan het gras worden gelegd. Wil je het toch zelf leggen, verdiep je dan in de ondergrond die je moet hebben om op een goede wijze het gras te kunnen leggen.