juli 13, 2024

No more lies

No-more-lies.be

Een schitterende tuin 

kunstgras

Wanneer je aan kunstgras denkt dan denk je tegenwoordig gelukkig aan een schitterende tuin waar je geen onderhoud aan hoeft te plegen, mooi gras waar jij zelf bepaald wat de lengte ervan is of de kleur. Want er zijn namelijk ook verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen, van een lichte frisse kleur tot een donkere kleur voor een grasveld wat iets ouder moet lijken. Wat voor gras je ook kiest, feit is dat je een mooie tuin hebt waar je voor lange tijd plezier van hebt.

kunstgras

Bekijk het gras in de showroom

Je kunt natuurlijk voor kunstgras in de webshop van grasengroenkunstgras.be kijken, echter is het eenvoudiger om in de showroom te komen kijken in de showtuinen. Daar zie je ieder soort gras liggen, waardoor je direct een goed beeld hebt hoe je tuin eruit komt te zien. Ben je niet in de gelegenheid om naar de showroom te komen, dan kan een van de medewerkers ook bij je thuis langskomen om de diverse soorten te laten zien. Hier kun je eventueel ook informeren over het leggen van kunstgras.

Ga je voor modern of klassiek

Of je nu een moderne tuin met strakke lijnen hebt, of een klassiek model met mooie rondingen. Kunstgras past in iedere tuin, mede door de verschillende kantopsluitingen heb je voor ieder soort tuin de oplossing om je grasveld mooi af te werken. Bij grasengroenkunstgras.be kun je hier ook informatie over vragen, om nog langer te genieten van je prachtige tuin. De specialisten kunnen je op iedere vraag antwoord geven.