juni 18, 2024

No more lies

No-more-lies.be

De perfecte pet voor jou

mannen hoed

Een vrouw draagt een hoed en een man draagt een pet heren. Dit is natuurlijk niet helemaal waar. Een pet kan bij een vrouw ook ontzettend vlot of sportief staan en een hoed bij een man kan ook erg chic en stijlvol zijn. Maar een pet heren is toch wat anders. Heb jij erg veel haar op je hoofd? Dan zou een pet anders zitten dan wanneer je kaal bent. Daar zijn gelukkig handige tips op bedacht. Zo heb je rekbare en minder rekbare stoffen en heb je ook dikke en dunnere stoffen. Dit zorgt ervoor dat de pet altijd perfect bij jouw hoofd en wensen past.

Voor mannen of voor vrouwen?

Het meest populaire hoedje van de afgelopen jaren, zowel voor mannen als voor vrouwen, is de vissershoed. Dit hoedje past eigenlijk perfect bij iedere kledingstijl en bij elke vorm gezicht. Sommige mensen hebben nu eenmaal een hoofd voor hoeden of voor petten en andere juist totaal niet. Maar een vissershoed kan altijd en bij iedereen. Het kan bij jong en oud en bij zowel mannen als vrouwen dus. Het staat leuk tijdens een feestje, maar ook als je bijvoorbeeld een dagje uit gaat om een nieuwe stad te ontdekken. Eigenlijk kan het dus echt altijd.

De finishing touch van je outfit

Elke outfit is uniek, maar wat is nou een outfit zonder accessoires? Heb jij wel een bovenstuk en onderstuk aan maar geen accessoires? Dan kan je outfit al snel saai ogen. Wat dacht je van een paar leuke sieraden zoals bijvoorbeeld ringen, oorbellen, een ketting of armbandje? Of iets wat meer opvalt zoals bijvoorbeeld een bril, tas, een riem of een hoed. Allemaal items waardoor jij je outfit naar een hoger niveau tilt en de show steelt. Of het nou op een feestje of in het dagelijks leven is, jij straalt het meest van iedereen.