juni 17, 2024

No more lies

No-more-lies.be

Dafalgan, voor een effectieve bestrijding van pijn- en koortsklachten

Dafalgan is een geneesmiddel dat werkt op paracetamolbasis en dat de symptomen van lichte tot matige pijn en koorts bestrijdt door in te werken op de pijnreceptoren in de hersenen. Het middel is in verschillende vormen en doseringen verkrijgbaar: zuigtabletten, zetpillen, bruistabletten, oraal met water in te nemen tabletten et cetera. Uiteraard verschilt de maximale dagelijkse inname per leeftijdsgroep. Wanneer je het medicijn niet langdurig gebruikt, verdraagt je lichaam het goed en ondervindt je spijsverteringskanaal er geen last van. Neem je het voor langere tijd in, dan kan het, vanwege het teveel aan toxische stoffen dat je lichaam dan te verduren krijgt, schadelijk worden voor je lever. Lees daarom de bijsluiter altijd goed door en wijk niet af van hetgeen dat daar geadviseerd wordt. Vraag bij twijfel de huisarts om advies.

Ook online te bestellen

Aangezien er voor dit geneesmiddel geen doktersrecept nodig is, kun je het ook via internet kopen. Wanneer je het voor zeven uur ’s avonds bij een online apotheek als Viata.be bestelt, wordt het reeds de volgende dag bij je thuis bezorgd. Het bestel- en betaalproces is veilig en het leveren gebeurt discreet op je huisadres of bij een afhaalpunt.

Professioneel advies

Omdat er een deskundig team van apothekers en apothekersassisenten bij Viata werkzaam is, kun je op deze site altijd terecht voor professioneel advies over een geneesmiddelen. Vanwege de live chat-optie hoef je nooit lang te wachten op antwoord. Heb je liever iemand aan de lijn, dan kun je telefonisch contact opnemen.

Compleet assortiment

Naast geneesmiddelen ben je bij deze internetapotheek ook voor schoonheidsproducten aan het goede adres. Ook je huisdier profiteert mee van het complete assortiment, want ook voor hem zijn er voedingssupplementen, verzorgingsproducten en anti-vlooi- en teekmiddelen.

Interessante kortingen

Jaarrond zijn de producten voordelig geprijsd en regelmatig komen er interessante aanbiedingen voorbij. Verder is wordt er een blog bijgehouden, waarin over actuele zaken wordt geschreven en waar je nog wat van kunt leren om je een gezonde levensstijl aan te meten.